In de blote kut naakte sletjes

in de blote kut naakte sletjes

Ik ben het zat en loop naar een ander personeelslid. Waarom duurt het zo lang voor jullie hem eruit zetten? Als ik later de politie bel, zeggen ze dat ik een informatiegesprek krijg: Ondertussen zit de man nog steeds elke avond in een ander café op zijn kruk. Wachtend tot uw dochter langskomt. Deze column is eerder verschenen in Dagblad van het Noorden James Jin club op de foto heeft niets met dit opiniestuk te maken. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ineens voel ik dat het mis is. Een grote hand gaat achterlangs onder mijn rok door en grijpt in mijn kruis. Dat is niet best. Het overkwam mij vorige week. Erger nog, het overkomt elk weekend heel veel vrouwen en meisjes. Dochters, echtgenotes, zussen, moeders en tantes. Mijn moeder was teleurgesteld. Ze was bang dat dit mijn leven later nog zou beïnvloeden, als ik een baan probeer te krijgen bijvoorbeeld.

Het was lastig om haar zo te zien, voor mijn gevoel had ik het behoorlijk verpest. Mijn vader reageerde juist heel rustig gelukkig. Hij zei dat hij het erg rot voor me vond en dat hij er alles aan zou doen om het op te lossen. Zeker toen twee maanden later iemand op een andere school hetzelfde overkwam, maar dan nog een tandje erger!

Kut voor haar, maar wel top voor mij, omdat de aandacht verschoof. Toch kwam ik er niet helemaal van af. Twee jaar later was ik met vriendinnen op feestvakantie in Lloret de Mar. Daar ontmoette ik een superleuke jongen uit de Achterhoek!

Maar op een avond was hij ineens heel boos op me. Hij zei dat ik anders was dan hij dacht, dat ik een hoer was, echt heftig. Hij bleek een jongen tegen te zijn gekomen van mijn school, die blijkbaar ook in Lloret was.

Toen die jongen vertelde dat hij uit Haarlem kwam, vroeg mijn vakantielover: Het kwam voor mij echt totaal out of the blue, ik had het al lang afgesloten en bijna geen haan kraaide er nog naar. Maar dan ben je twee jaar later in fakking Spanje en bijt het toch ineens weer in je ass! Het klinkt gek, maar ik ben er sterker uitgekomen. In het begin was ik super onzeker, maar je dealt ermee, je hebt geen keus. Je leert om minder te luisteren naar wat anderen zeggen of van je vinden, simpelweg omdat je anders geen tijd meer hebt om zelf je leven te leven.

Ik kwam er ook achter dat een groot gedeelte van alle oordelen voortkomt uit eigen onzekerheid. Laatst sprak ik een jongen die toen één van de populaire jongens was, en hij vertelde hij dat ze grappen hadden gemaakt over mijn foto.

Maar dat kwam eigenlijk omdat ze zelf helemaal nog niet ver waren met seks en meisjes. Free the nipple enzo! Maar dat is als statement bedoeld, of artistiek. Wanneer je een naaktfoto maakt en naar iemand stuurt, stel je jezelf kwetsbaar op. Ik vind dat mensen het vooral moeten doen, maar please, wees voorzichtig! Mocht de foto per ongeluk uitlekken, dan word je in ieder geval niet herkend op straat. Stuur de foto naar iemand die je vertrouwt en dichtbij je staat. Zorg tenslotte dat je vrienden en vriendinnen hebt die no matter what voor je klaar staan.

Mocht je foto toch viral gaan, hou vol, ga gewoon weer naar school. Praat met mensen, laat zien dat je niet opeens een ander persoon bent. Want dat ben je namelijk niet!

Je bent niet vies als je zoiets doet, een naaktfoto verandert niet wie je bent. Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen. Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement. Zaterdag 11 maart -

.

GRATIS HOLLANDSE PIJPENDE VROUW

In de blote kut naakte sletjes Guess dat ze gewoon beroemd is door de rare dingen die ze uitspookt en vaak in de media verschijnt, want talent heeft ze niet naar mijn mening. Ze kunnen allebei niet zingen, laat staan live. Ik denk helemaal niet dat ze zichzelf is. Bijna alle vrouwelijke popsterren hebben wel een videoclip waarin ze naakt te zien zijn dus wat zeurt iedereen toch? Ze beloven hem eruit te zetten maar ze willen eerst de beveiliger roepen. Ze was bang dat dit mijn leven later nog zou beïnvloeden, als ik een baan probeer te krijgen bijvoorbeeld. Miley doet wat personen die niet echt kunnen zingen doen om te scoren. Ik kreeg veel verschillende reacties. Ik vind Wrecking Ball beter dan Pour it up van rihanna. Ik snap ook best wel dat ze van haar Disney imago af wil en de kinderen die haar kennen als Hanna Montana moeten ook niet zeuren, want kleine meisjes worden nou eenmaal groot. En toen wilden we wel weer naar de stad.

LEKKERE NEUKFILM PIJPEN BEFFEN NEUKEN