Sm opdrachten klaarkomen

sm opdrachten klaarkomen

Je kunt natuurlijk altijd dingen aanpassen. Tis maar een opzetje. Aangezien de handen van de slaaf op zn rug zijn vastgebonden moet je maar improviseren hoe jij dat doet. De rest zoveel mogelijk met de mond doen, dus t-shirt en ondergoed met je mond uittrekken - nu de slaaf en meester bloot zijn kun je verder gaan, bijvoorbeeld - de slaaf moet de meester inzepen en mag daarbij zijn handen niet gebruiken, de meester doet dan wat doucheschuim op jouw buik en je moet dan de meester inzepen door je lichaam staand of liggend over het lichaam van de meester te bewegen - de meester kan jouw piemel beetpakken in de hand en dan moet je zelf bewegen om tot een hoogtepunt te komen, maar wel eerst toestemming vragen om klaar te mogen komen en de meester zal dit niet altijd zomaar toestaan - de meester kan op elk moment besluiten jouw piemel los te laten, zodat je niet kan klaarkomen - de slaaf krijgt de opdracht om de meester klaar te laten komen.

In principe mag dit ook alleen met de mond, tenzij je dat anders afgesproken hebt Nou, hier heb je al een opzetje, je kunt er van alles bij verzinnen of weglaten, net wat je leuk en lekker vindt. Doe alleen dingen die je allebei wilt doen, stop als de ander het vraagt, vertrouw elkaar, doe elkaar niet echt pijn, gebruik je verstand, het is de bedoeling dat het leuk is en als het ff kan ook nog lekker.

Laat ff weten wat je er van vindt en hoe het uiteindelijk gegaan is. Als je niet samen in één ruimte bent, dus alleen contact via internet of wat dan ook hebt, moet je sommige opdrachten een beetje aanpassen. Kijk de film vijftig tinten grijs! Na het douchen kunnen we verder spelen in mn bed of whatever. En oh ja, er zijn natuurlijk wel nog wat meer seksueel getinte dingen die je kunt doen, zoals dat je met je piemel langs mijn been en geslachtdeel mag wrijven om te proberen klaar te komen en dan kan het best zo zijn dat je echt lekker bezig bent, maar dat ik het dan ineens tijd vind dat je even een koude douche moet nemen, omdat ik vind dat je wel heel erg geil aan het worden bent enzo, maar dat soort dingen kun je vast zelf ook wel verzinnen, dus daar ga ik niet te diep op in.

Idk verder, ik zal er nog wel eens over nadenken of ik nog iets weet. Doe iig geen pijnlijke en echt vervelende dingen, beetje plagerig zijn hoort er wel bij, maar niet verder dan dat gaan. Samen alles goed afspreken en stoppen als één dat aangeeft. In de tussentijd nodig ik iedereen die dit topic volgt uit om hun tips te posten.

Ik zie dat er genoeg zijn die dit topic lezen, dus kom op en plaats je reactie. Alles mag zolang je je maar aan de forumregels houdt. Bluelivy, ok das een hele goede tip, dus die film of dat boek is ook een aanrader, dat staat er vol mee haha Nog andere reacties? Ik zou een WC borstel in haar kut stoppen, das pas lekker! Jack01, Ik hoop dat je een schone wc borstel gebruikt.

Hoe weet je trouwens dat het lekker is? Het handvat kan breed zijn wat niet altijd prettig is en de voorkant heeft de borstel van kunstof of metaal. Beide wil je daar niet naar binnen geduwd krijgen lijkt me.

Als de URL correct is, zal hier een voorbeeld verschijnen. Grote afbeeldingen duren soms iets langer voordat deze geladen zijn. Tekstopmaak Door gebruik te maken van speciale tags is het mogelijk om de tekst op te maken.

In de afgelopen dagen is zij 2x klaargekomen. Uiteraard wordt zij hiervoor gestraft. Op zich een goede score, want het is een enorm geile teef. Ik hoop op meer reacties om deze geile slavin ook goed afgericht te krijgen Ik zou niet direct een slavin verbieden omklaar te komen.

In tegendeel ik zou ze zoveel mogelijk laten klaarkomen. Hoe meer ge bezig bent met sex hoe meer goesting. Ik treed dus de ming van Marijke bij. Tot voor kort mocht ik 1 maal in de week met mezelf spelen zonder dit eerst te moeten vragen.

Daarnaast mocht ik alleen maar klaarkomen in opdracht van mijn Meesteres. Dit is best zwaar voor een slavin met een enorm libido. Regelmatig stuurt Ze mij opwindende verhalen, waarvan Ze echt wel weet dat ik enorm geil wordt. Dagelijks moet ik verslag doen via de mail hoe e. Het is me natuurlijk overkomen dat ik klaarkwam zonder toestemming.

Inmiddels, lukt het me nu al drie dagen, in opdracht enorm geil te zijn zonder klaarkomen. Hoe ze dit doet op afstand? Ik heb van Haar een trilei gekregen wat werkt op een gsm. Een paar dagen geleden heb ik deze anderhalve dag in moeten hebben. Want dat maffe trileitje reageert namelijk niet alleen op Haar gsm. Regelmatig stuurt Ze mij een bericht dat het klaarkom verbod nog steeds geld.

Eén keer was de spanning zo groot dat ik domweg spontaan klaar kwam zonder mezelf aan te raken. Als ik opstandig wordt en dat word ik nog wel krijg ik straf. Als ik niet bij Haar ben, dan moet ik onder de koude douche. Dat varieert van twee minuten tot 8 minuten. Binnenkort ben ik weer een aantal dagen bij Haar en zal Ze me trainen in het klaarkomen op de momenten dat Zij dit wil. Want vooral als ik bij Haar ben gaat het nog vaak mis en kom ik zonder blikken of blozen klaar. Nooit had ik verwacht dat het iemand zou lukken mij op dit vlak onder controle te houden ja zelfs op afstand.

Ik zelf denk ook dat het ook het meest effectief is als je flink geil wordt gehouden, maar het dan juist niet mag. Dan is de frustratie des te groten. En daarbij wat Marijke ook al aangeeft, langdurig geen sex doet de lust om sex dus ook verdwijnen.

En daarentegen, als je dus goed geil wordt gehouden, dan wil je ook steeds meer, en is de straf dus des te groter Beste Lord Mortimer, Heb je er wel eens aan gedacht om je slavin te dwingen zoveel mogelijk klaar te komen, tot de uitputting erop volgt?

Wel goed te eten en te drinken geven. Je kunt dan straffen als het "te weinig" is, bv. Of leuke voorwaarden stellen: Zo kan ik nog wel even doorgaan maar dat kun je zelf wel bedenken. Als je bedenkt dat veel vrouwen, sub of niet, al moeite hebben om 1 keer klaar te komen, zul je misschien meer belangstelling hebben voor de bijzondere potentie van je slavin. Je kunt geen draadje meer starten.

Voor gesprekken kun je terecht bij de Groepen. Ga naar forum-index of kies ander forum: Alle berichten uit deze discussie Klaarkomen Uitgeschreven deelnemer 19 - 09 - 20 07 Klaarkomen D Deelnemer 20 - 09 - 20 07 Klaarkomen Uitgeschreven deelnemer 20 - 09 - 20 07 Klaarkomen Uitgeschreven deelnemer 23 - 09 - 20 07 Greetz, The Lord Re:

.

Sm opdrachten klaarkomen

HUISVROUW ZOEKT SEX WC BORSTEL IN KUT

Het derde orgasme van die middag was dan ook weer een groot genot. Nog steeds in bad ben ik weer een beetje op adem gekomen en ik zat ook nog steeds op de plug. Eigenlijk was ik nog zo geil dat ik nog wel meer wilde en aangezien ik nog 4 keer klaar moest komen vandaag heb ik me ook niet ingehouden.

Ik heb mijn dildo gepakt en deze vlot tussen mijn lippen geduwd. Dit ging weer erg makkelijk want ik was nog erg nat van mijn vorige orgasme. Ik had de smaak goed te pakken en ging dan ook wild te keer met de dildo. Erg snel gleed deze diep mijn kutje in en uit en in no time was ik weer bijna bij een hoogtepunt. Ondertussen fantaseerde ik dat jij mij nog steeds aan het neuken was in de bossen, maar dan nu dat jij rechtop stond en mij optilde.

Deze intense manier van sex zorgde ook voor een intens genot en binnen 5 minuten kwam ik hevig schokkend klaar. Behoorlijk buiten adem heb ik de plug en dildo opzij gelegd en ben ik in bad een beetje tot rust gekomen.

Daarna heb ik me rustig nog een beetje afgesopt en ben ik eruit gegaan. Zo lekker is het meestal niet als ik in bad zit hihi.

Het was al redelijk laat op de middag dus ik besloot om mijn kleren maar weer aan te doen om bij de winkel wat te eten te gaan halen. Heel veel zin om te koken had ik niet dus het is wat simpels geworden. Zo was ik ook niet veel tijd kwijt met koken en kon ik lekker voor de tv wat eten. Na mijn maaltijd bedacht ik me wat ik eerder die middag op die bank had gedaan en dat herinnerde me aan mijn opdracht niet dat ik die vergeten was. Ik ruimde de keuken wat op en heb me toen snel weer uitgekleed, klaar voor mijn 5de orgasme van de dag.

Met mijn hand tussen mijn benen dacht ik aan een laatste genotsronde in de bossen. Ik lag uitgeput op de grond en jij was mij aan het beffen. Blijkbaar kon je dat erg goed en ik genoot er met volle teugen van. In gedachte nam ik afscheid van jou in de bossen, maar gaf ik wel mijn adres gegevens en telefoonnummer zodat je nog eens langs kon komen, het was me wel bevallen daar in de bossen.

Verder beviel me het wel op de bank en heb ik een beetje naar het journaal en wat series zitten kijken terwijl ik nog naakt was. Wat later op de avond ben ik voor mijn volgende mini-avontuurtje naar de keuken gegaan.

Ik fantaseerde dat jij nog dezelfde avond bij mij langs kwam voor meer en zo vriendelijk was om door de achterdeur binnen te komen. Vervolgens kom je dan in de keuken en daar was ik dus ook. Zonder verder een woord te zeggen fantaseerde ik dat we elkaar meteen als 2 wilden begonnen uit te kleden en dat jij je gereedschap al snel paraat had.

Met mijn benen weid ben ik op de keuken tafel gaan liggen zodat jij alle ruimte had om mij te neuken. In werkelijkheid heb ik een komkommer gepakt, deze nat gemaakt en naar binnen geschoven, wel in dezelfde positie.

Op deze manier was mijn fantasie redelijk dicht bij de werkelijkheid en was het niet moeilijk om te bedenken hoe het zou zijn als jij mij daar heerlijk op de keuken tafel zou neuken. De komkommer ging niet zo heel ver naar binnen omdat die nogal dik was, maar deed zeker wel zijn werk.

Ik werd er bloed geil van en ondertussen vingerde ik mijn klitje om me nog geiler te maken. Natuurlijk deed jij dat en als een wild sexbeest ging je tekeer. Gevolg was dat ik gillend van genot klaar kwam terwijl jij mijn kutje volspoot met sperma.

Na deze schandalige vertoning in de keuken heb ik je meegesleept naar boven om hier voor de laatste keer sex te hebben met deze onbekende man. Ik duwde je op bed en ben jou gaan bereiden. Dat was althans de gedachte, ik lag namelijk zelf op bed met mijn heupen wat omhoog zodat ik met beide handen mijn plug en dildo weer in mij kon bewegen.

Ik was botergeil en bewoog de anaalplug op en neer in mijn kontje en ondertussen de dildo in mijn kutje. Heerlijk was dat en op die manier werkte ik naar het hoogtepunt van de dag.

In mijn fantasie reed ik als een wild sletje over jou paal, steeds sneller en dieper in me om zelf maar meer genot te hebben. Met een paar erg harde kreunen kwam ik schokkend klaar en voelde ik mijn eigen geil over mijn hand lopen. Lijkt me best vermoeiend, maar ieder zijn meug. En vergeet niet, het is een fundamentele ingreep in het leven van je sub.

Goed beschouwd heb ik mijn vriendin herprogrammeerd. Weliswaar met haar toestemming, maar het is een grote verantwoordelijkheid.

Ik weet niet wat jullie nastreven. Bij ons was het uitgangspunt dat we er allebei beter van moesten worden. Dat is ook gebeurd. Het heeft onze relatie verdiept. En door het afzien van haar orgasmes, is ze nog beter in staat om zich volkomen op mijn plezier te richten. En dat is wat ze graag wil. En, als je zoals wij niet iedere dag bij elkaar kunnen zijn, dan is het erg opwindend om via de telefoon een half uur naar de gejaagde ademhaling aan de andere kant van de lijn te luisteren.

Ja, we hebben het zo goed geregeld. Niet klaarkomen is niet zonder gevolgen. Wanneer mensen weinig met seks bezig zijn neemt vooral bij vrouwen op een gegeven moment hun libido gewoon af. Ze zal dan minder zin hebben in seks, minder interesse ervoor hebben en er gewoon minder mee bezig zijn.

Een klaarkomverbod kan dus dit effect hebben. Goede tips heb ik niet. Zelf ben ik vrij om klaar te komen zo vaak ik wil. Ik heb lange tijd moeite gehad met orgasmes krijgen tot mijn 19e zelfs nooit gelukt en het valt me op dat hoe meer ik klaarkom, hoe meer zin in seks ik heb.

Ik zou zo'n verbod voor mijzelf dan ook niet toejuichen. Beste mensen, Bedankt voor jullie reacties. Ik heb mij slavin opgedragen dit te trainen, elke dag, met de douchekop.

Klaarkomen als gevolg van is uit den boze! Elke dag neem ik contact met haar op, op een vast tijdstip, en zij moet mij verslag uitbrengen. In de afgelopen dagen is zij 2x klaargekomen. Uiteraard wordt zij hiervoor gestraft. Op zich een goede score, want het is een enorm geile teef. Ik hoop op meer reacties om deze geile slavin ook goed afgericht te krijgen Ik zou niet direct een slavin verbieden omklaar te komen. In tegendeel ik zou ze zoveel mogelijk laten klaarkomen. Hoe meer ge bezig bent met sex hoe meer goesting.

Ik treed dus de ming van Marijke bij. Tot voor kort mocht ik 1 maal in de week met mezelf spelen zonder dit eerst te moeten vragen. Daarnaast mocht ik alleen maar klaarkomen in opdracht van mijn Meesteres. Dit is best zwaar voor een slavin met een enorm libido.

Regelmatig stuurt Ze mij opwindende verhalen, waarvan Ze echt wel weet dat ik enorm geil wordt. Dagelijks moet ik verslag doen via de mail hoe e. Het is me natuurlijk overkomen dat ik klaarkwam zonder toestemming. Inmiddels, lukt het me nu al drie dagen, in opdracht enorm geil te zijn zonder klaarkomen.

Hoe ze dit doet op afstand? Ik heb van Haar een trilei gekregen wat werkt op een gsm. Een paar dagen geleden heb ik deze anderhalve dag in moeten hebben. Want dat maffe trileitje reageert namelijk niet alleen op Haar gsm.

Regelmatig stuurt Ze mij een bericht dat het klaarkom verbod nog steeds geld. Eén keer was de spanning zo groot dat ik domweg spontaan klaar kwam zonder mezelf aan te raken.

Ik ben wel een beetje zenuwachtig, want ik heb nog een straf staan van 9 minuten vanwege een opdracht die ik niet volledig had vervuld afgelopen week. Eerst even ontkrachten waar het niet omgaat: Belangrijk is dus om elkaar volledig te kunnen vertrouwen. Als ik weer gewoon op bed moet liggen van Meester, sm opdrachten klaarkomen, krijg ik de 10 Cane slagen die ik nog tegoed had omdat ik had gerookt. Ik moet van mijn Meester bedenken of ik wel of geen controle wil. Stiefvader neukt dochter sex massage nederland