Incest effe beffen

Ze stapte met twee voeten in bad en ging op de rand zitten. Ze deed haar benen uit elkaar en wreef over haar clitoris. Geil keek ze me aan en zei: Eerst deed ik mijn tong diep in haar kut. Ik hoorde mijn moeder kreunen van genot. Ik haalde mijn tong eruit en bewerkte haar klitje. De smaak kon ik eerst niet echt thuisbrengen, maar werd na een tijdje deze lekker. Mijn moeder had ondertussen mijn hoofd beetgepakt en duwde hem tegen haar kut aan.

Ik bleef likken, totdat mijn moeder me liet ophouden. Ze duwde me tegen de ligzijde van het bad aan en knielde vervolgens zelf boven mijn keiharde lul. Ze pakte hem beet en bracht het in haar kut. Door mij heen ging een schok van genot, een voldoening. Eindelijk zat mijn lul in die heerlijke redelijk strakke kut. Mijn moeder begon al rustig te rijden, terwijl ik genoot. Ik bracht mijn handen naar die grote borsten en pakte ze beet. Ik keek op naar mijn moeder die op haar onderlip beet van verheerlijking.

Haar borsten voelden volle en stevig aan. Ik bracht een tepel naar mijn mond en al gauw merkte ik dat mijn moeder daar ook gevoelig voor was.

Op een gegeven moment draaiden we ons om. Ik bracht mijn pik weer terug op zijn plaats en ramde hem erin. Neuk je moeder hard! Het water klotste uit het bad en mijn moeder gilde alsmaar harder. Ik voelde een orgasme aankomen en kuste mijn moeder vol op haar mond, waarna ik afzakte naar haar tepels en begon erop te sabbelen.

Mijn moeder hield het niet meer en kreeg haar orgasme. Ze trillende als een gek en gilde het uit. Ik kwam op dat moment ook en spoot grote ladingen sperma haar kut in. We vielen uitgeput op elkaar. Ik keek mijn moeder aan en zij mij. Mijn blik viel toen weer op haar achterste. Accuut kreeg ik weer een erectie.

Ik stapte op haar af en pakte haar stevig beet, daarbij mijn lul weer tussen haar billen duwend. Eén hand bracht ik op dat moment naar haar kut. Ze maakte lang en liet zich wat achterover leunen. Ik stak een vinger in haar poesje en al snel volgde een tweede.

Het duurde niet lang voordat mama weer nat was en weer in volle glorie genoot van mijn vingers. In haar gehijg vroeg ze: Zij zette haar handen neer op de wasbak en leunde erop. Langzaam liet ik mijn pik erin glijden. Haar tieten deinsden heen en weer, terwijl ik haar smalle heupen beet pakte om beter grip te hebben.

Na een tijdje hoorde ik aan haar stem dat ze begon te komen. Ik moest dit nog lang niet, dus stopte ik. Ik kwam namelijk op het idee haar in haar hol te nemen. Voorzichtig wreef ik over haar anus, waarop zij zei: Ze was toch al in haar hol gepakt? Voorzichtig zette ik mijn lul tegen haar kringspier en duwde hem er voorzichtig in. Mijn moeder begon hard te kreunen en langzaam kwam mijn ritme weer op gang. Haar kont was erg strak maar van binnen juist erg zacht, wat een heerlijk effect gaf.

Mijn moeder bracht één hand naar haar kut en begon zichzelf erbij te vingeren. Ik ging alsmaar harder en harder en mijn moeder in haar geluiden. Opeens maakte ze zich los van de wastafel en haalde mijn lul uit haar kont. Ze ging op handen en knieën op de grond zitten en stak haar kont naar achter. Ik begreep het en nam weer plaats achter haar, douwde mijn lul in haar kont en ging verder waar ik gebleven was. Ik voelde dat ik weer een orgasme kreeg en pastte mijn ritme aan.

Na een tijdje begon mijn moeder aan te geven dat ze ging komen en toen wist ik dat ik mijn gang kon gaan. Ik begon keihard en snel te neuken. Ik voelde hoe mijn moeder voor mij trillend en gillend klaarkwam. Mijn lading voelde ik van diep komen en weer spoten volle ladingen in haar kont. Mijn pik werd slapper en gleed er vrijwel direct uit.

Ik deed het en het viel reuze mee. Het was welleswaar niet haar kutsmaak, maar het smaakte best. Toch had ik moeite met het in mond houden, want het was veel sperma en likken en niet slikken is sowieso al moeilijk.

Mijn moeder genoot van het gerim en zuchte een paar keer. Toen het schoon was en mijn bek vol sperma zat draaide mijn moeder zich om en pakte mij vol op mijn mond. Vervolgens zoog en likte ze alle sperma uit mijn mond en slikte het door. Gemengd met speeksel liep het sperma langs onze mondhoeken naar onze kinnen. Toen we al het sperma opgelikt hadden tongden we nog hevig. Onze tongen liepen langs elkaar en kwamen diep in elkaars monden. Na stopten we en gingen we eten. Verder hebben we nog een vrij heftig seksrelatie gehad en dit liep af toen ik het huis uitging.

De Moeder Het was nu twee weken geleden, dat ik had besloten om mijn zoon Jeroen te verleiden. Dat was nog eens een actie met gemengde gevoelens, want aan de ene kant was mijn seksuele verslaafdheid heel groot geworden, nadat ik de wereld van vreemdgang had ontdekt, en aan de andere kant wilde ik niet ontdekt worden met alle gevolgen van dien.

Uitendelijk kon ik de verleiding toch niet weerstaan om een verboden relatie te hebben met mijn zoon. En ik kan je zeggen dat het fantastisch was. Het gevoel dat het verboden was, was eigenlijk al genoeg om me te laten klaarkomen.

En toen ik de omvang van zijn lul zag wist ik zeker dat ik die moest hebben. Toen hij me neukte moest ik zelfs even wennen en had er al helemaal moeite mee, toen hij me van achter pakte, wat voor mij overigens het geilste moment van alles was.

Die avond bleef het niet bij die ene ervaring. We waren wat gaan eten en tijdens dat avondmaal keken we samen een film. Die week hebben we ook verder niets anders gedaan. Jeroen meldde zich ziek en ik ging af en toe fitnessen. Toen mijn dochter terugkwam gevolgd door mijn man werd de sex tussen Jeroen en mij minder en voorzichtiger natuurlijk.

Dit ging zo een half jaar door. Maar het werd absoluut niet saai, want de spanning op gepakt te worden werd groter en groter en het wond ons allebei steeds meer op. Het geluk was dat de badkamer twee deuren had, die elk in een andere kamer uitmondde. Maar na dat half jaar kwam er toch verandering in de zaak. Ik stapte de badkamer in en zag mijn dochter voor het eerst sinds tijden naakt. Haar lichaam was zo ongelooflijk mooi.

Volle ronde borsten, een licht gespierd buikje en slank. Ik werd er haast jaloers op en ze was pas 14! Veel tijd om te staren had ik niet het mocht niet opvallen , dus pakte ik snel een borstel en ging mijn slaapkamer in. Vrijwel gelijk begon ik te fantaseren over het strelen van haar lichaam met haar als genietende en verlangende dochter. Langzaam stopte ik mijn hand in mijn kruis en wreef over mijn kut.

Al snel werd ik nat en het beeld van mijn beeldschone dochter was niet uit mijn hoofd te slaan. Ik hoorde dat Sofie klaar was en mijn richting opkwam, dus haalde ik mijn nu vochtige hand uit mijn kruis en veegde hem af aan mijn badjas.

De deur ging precies daarna open en Sofie kwam slechts in een topje en een slipje de kamer in. Zij moest nu de borstel hebben, dus vroeg ze het me en ik gaf het haar. Precies voor me bukte ze voorover en liet haar haren naar beneden zakken. Even had ik inkijk, maar niet lang genoeg. Ik stond op en liep op haar af vragend waar ze naartoe ging. Ondertussen pakte ik haar bij haar rug beet en duwde haar voorzichtig opzij. Ik ging achter haar staan en trok de kastdeur open.

Langzaam liet ik mijn badjas op de grond vallen en pakte een bh. Sofie had zich intussen omgedraaid en ik zag haar heel eventjes staren naar mijn lichaam. Dit was mijn kans, dus ik deed net of ik de sluit van mijn bh niet kon dichtdoen.

Deze bh had nl. Ik draaide mij om en vroeg haar het dicht te willen doen, omdat het mij zogenaamd te lastig afgaat. Ze kwam op mij afgelopen met een spanning in haar ogen. Ik hielp haar niet erg door een beetje onopvallend geil te kijken. Ondertussen werd het al aardig nat tussen mijn benen en ik hoopte dat dat opgemerkt zou worden. Een beetje onhandig friemelde Sofie aan mijn bh en raakte daarbij ook een paar keer goed mijn borsten.

Ondertussen had ik goede inkijk en daar genoot ik in volle teugen van. Maar helaas gebeurde niet wat ik gehoopt had. Sofie draaide zich gelijk om, nadat ze mijn bh dicht had gedaan, en liep weg met de woorden: Het enige geluk was dat Jeroen al snel weer thuis was en wij een stevig potje vreeën hebben.

Toch ging de gedachte nog steeds door mijn hoofd om mijn eerste lesbische ervaring met mijn dochter te beleven, maar eerst moest ik in de juiste situatie zien te komen. En die kwam ongeveer een maand later. Jeroen was naar een grote disco in Amsterdam gegaan en mijn man was weer op reis. Mijn dochter en ik zaten op de bank naar een film te kijken. Ik was net terug van een dineertje en nam naast mijn dochter op de bank, die in de lengte van de televisie stond, plaats.

Het viel mij pas op dat dit het moment was, toen Sofie zich verzitte en mijn ogen op haar kleding vielen. Zij had een strakke broek aan met op haar enkels gespleten broekspijpen.

Daarboven had ze een strak blousje aan netals ik, waar haar borsten opvallend in naar voren kwamen. Het kostte mij moeite om er niet naar te staren of nog erger, ze te betastten.

Ik begreep dat het nu of nooit was. Eén voet liet ik express net boven haar kruis hangen. De voet boven haar kruis duwde ik een beetje tegen haar buikje aan. Ik leunde achterover en liet mij verwennen. Voorzichtig voelde ik de zachte handen van Sofie over mijn voetzolen knedend glijden. Mijn andere voet bracht ik automatisch iets omhoog en raakte de onderkant van haar borsten aan.

Even wreef ik erover en liet mijn voet weer zakken. Ik zette hem weer op zijn oorspronkelijke plaats, bij haar kruis, neer. Heel voorzichtig duwde ik een beetje naar beneden tegen haar kutje aan. Lichtjes voelde ik haar benen opengaan en mij de ruimte geven steviger tegen haar doosje aan te drukken.

Ook voelde ik enige tegendruk van Sofie, maar dat kon mijn verbeelding zijn. Opeens stopte mijn spel en ik stond op om drinken voor ons beiden in te schenken. Sofie keek strak naar de tv, toen ze me zei wat ze wilde drinken. Ik liep terug naar de bank en ging vlak naast, bijna tegen Sofie aanzitten, nadat ik de glazen op tafel zette. Sofie bukte zich om het drinken te pakken en ik zag toen dat ze haar zwarte zijden slipje aan had gedaan.

Gelijk legde ik mijn arm op de rugleuning achter Sofie, terwijl zij weer rechtop ging zitten. En nog steeds keek ze naar de televisie alsof ik er niet zat.

Langzaam haalde ik mijn hand naar mijn kant van haar nek om haar lange blonde haren daar weg te halen. Terwijl mijn hart onderhand ik mijn keel klopte, ondernam mijn dochter niets om mijn bewegingen tegen te gaan, dus besloot ik verder te gaan. Heel voorzichtig duwde ik mijn borsten vooruit tegen haar lichaam aan. Mijn tepels waren keihard, dus die móest ze wel voelen. Vervolgens legde ik mijn rechthand op haar dijbeen en bleef even zo in die positie zitten. Opeens kwam er beweging bij Sofie.

Ze draaide zich meer met haar rug naar mij toe en legde haar arm op mijn arm die op haar dijbeen lag.

Even vreesde ik dat ze hem wegduwde, maar ze deed juist het tegenovergestelde. Ik voelde haar lichtjes mijn arm in de richting van haar kutje duwen. Ondertussen duwde ik mijn lichaam dichter tegen de hare aan en liet mijn hand makkelijker naar haar kutje glijden. Vervolgens legde ik mijn andere hand bij haar borsten en ik liet mijn hoofd in haar nek zakken.

Mijn rechterhand kon al de warmte van haar waarschijnlijk vochtige kutje voelen. Ik besloot maar de spanning nu te breken en legde mijn hand vol op haar kutje. Vrijwel meteen drukte en wreef ik het gladde geval. Zelf was ik ook al behoorlijk nat geworden, maar dit was toch beter, het vingeren van je eigen dochter! Al snel voelde ik haar vocht door haar broek heen. Sofie was zelf hevig mee gaan bewegen. Ze hijgde enorm en kreunde regelmatig. Op een gegeven moment begon ze zelfs tegen mijn hand op te rijden, zo geil was ze.

Steeds heftiger begon ze mee te bewegen en opeens kwam ze kreunend klaar. Haar lichaam kwam in een gespannen positie waarna het trillend losliet van alle gevoelens. Nagenietend leunde ze tenslotte tegen mij aan. Dit duurde niet lang, want al snel voelde ik haar warme hand via mijn been naar mijn kut glijden. Voordat ze mijn doos aanraakte sloeg ze mijn rok open en draaide zich om.

Op haar knieën kwam ze voor me zitten en wijkte met haar hoofd naar mijn kut, ze ging me beffen?! Ik had wel verwacht dat ze me zou aanraken, maar dat ze me uit zichzelf ging beffen had ik nooit gedacht. Haar helpend deed ik mij rok uit en gooide het naast ons op de bank, waardoor ik in mijn paarse slipje achterbleef. Ik dacht dat ik gek werd van genot, maar wilde liever dat ze haar tongetje diep in mijn kut stak. Sofie pakte mijn slipje beet en deed hem uit, waardoor mijn kale kut bloot kwam te liggen.

Dit wisselde ze af met gewoon likken alsof het een lollie was. En terwijl zij daar mijn kutje zat te beffen bracht ik haar handen naar mijn borsten waar ze ze moest masseren. Zo lag ik daar met mijn kut tegen mijn dochter aan te rijden, terwijl zij mijn borsten eveneens verwendde. Sofie had wel talent moest ik zeggen.

Haar tong stak ze af en toe diep in mijn kutje en nam daarna de rest van mijn pesje onder handen. Het werd nog beter wanneer Sofie twee vingers erin stak. Hierna wist ik dat het niet lang meer zou duren voordat ik klaar zou komen. Langzamerhand voelde ik een orgasme opbouwen en ik reed steeds heviger tegen Sofie op. Ze had moeite met mij in bedwang houden. Niet lang daarna kwam ik kreunend klaar, terwijl Sofie door bleef likken om al mijn geil naar binnen te werken.

Toen ze mijn kutje redelijk had schoon gelikt stond ze op en bukte ze zich over mij, waarna een goeie tongzoen volgde. Languit en op elkaar vielen we op de bank. Zo lagen we ruim 10 minuten na te genieten, waarna we besloten de film af te kijken. Na de film is Sofie naar boven gegaan om zich om te kleden. Ik ging dat ook doen, maar haaste me om een vibrator te pakken als verrassing voor later. Toen ik beneden kwam verstopte ik de vibrator achter de plant en ik ging zitten in mijn nachtjapon, met een zwart lingeriesetje eronder.

Niet lang daarna kwam Sofie ook beneden in haar nachtjapon dat iets te klein was, waardoor je kon zien dat ze haar ondergoed ook aan had gelaten, zwarte. Even keek Sofie me vreemd aan, maar toen ik glimlachte concentreerde ze zich weer op de televisie.

De eerste scène begon al heftig met een arts die zijn patiënte nam. Mijn hand daalde in die scène af naar mijn dochters borsten en begon ze te betastten, waarop mijn dochter over mijn dijbeen begon te wrijven. Aan het einde van de scène lagen we in elkaar verstengelt te zoenen. Dezelfde vrouw zagen we even later in een kantoor, waar ze een secretaresse wist te verleiden. Hier gingen we verder.

We trokken onze nachtjaponnen uit en omhelsden elkaar zoenend. Ondertussen zaten we rechtop. Ik maakte me los uit de omhelzing en zakte af naar haar borsten. Die haalde ik uit hun cup en begon ze te zoenen.

Ik likte en nam haar tepel in mijn mond. Sofie zuchte alleen maar. Ze bracht haar handen achter haar rug en maakte haar bh los. En terwijl ik doorging met haar borsten legde ze haar zwarte bh neer.

Opeens duwde ze mij naar achter, gaf me een zoen en nu begon zij mijn borsten te likken, nadat ze ze uit hun cup had gehaald. Ik maakte nu ook mijn bh los en liet mij, met mijn hoofd naar achter geslagen, verwennen.

Na een tijdje ging ze door met haar weg naar beneden. Eenmaal aangekomen kustte ze mijn string, waarbij een hevige rilling door mij heen ging. Ze schoof mijn string opzij en begon te likken. In lange halen likte ze over de volle lengte van mijn kut.

Al snel stopte ze een vinger die in mijn kut en vingerde me hevig. Het voelde goed, meer dan dat, ik genoot evenveel als dat ik gepakt wordt door Jeroen. Het was verboden, taboo en dat trok me enorm aan.

Niets was beter dat illegaal sex. Ik liet Sofie stoppen mij te beffen en duwde haar naar achter. Vervolgens boog ik me over haar kut, want die had ik nog niet geproefd. Ik trok haar slipje uit en begon. Het smaakte hemels lekker. Haar jonge kutje was nog licht behaard en kletsnat. Ik likte over haar clitje waarbij ze een kreun gaf. Deze bleef ik afgezonderd stimuleren. Ondertussen had ik al een paar keer mijn tong diep in haar kutje geduwd en dat had een verschikkelijk positief effect.

Ze kreunde en gilde tegelijk. Ze begon nu ook tegen mijn mond aan te rijden waardoor deze ook zeiknat werd. Ik besloot na een tijdje me om te draaien en op mijn rug te gaan liggen.

Sofie begreep meteen dat ik een 69 wilde, dus boog zich over mij heen, deed mijn string uit en begon mij eveneens te beffen. Nu was het de tijd om de vibrator in het spel te gooien.

Mijn arm kon de vibrator net pakken, zonder dat Sofie het merkte en omdat de tv redelijk hard aan stond kon ik hem gerust aan doen weer zonder dat Sofie enig idee had, wat er achter haar gaande was. Het tillende ding bracht ik voorzichtig, al beffende, naar haar kutje. Ik hield op met beffen en drukte uit het niets de vibrator tegen haar clitoris aan. Haar hoofd wierp ze naar achter en ze gilde keihard. Vanzelf begon Sofie mee te neuken met mijn bewegingen.

Ik bracht ondertussen mijn hoofd naar haar kontgat en begon deze te likken. Ik zag hoe Sofie zich omdraaide met tranen in haar ogen van genot. Haar bewegingen werden steeds onregelmatiger en gillend kwam ze klaar. Ik hou van je! Ze pakte de nog trillende vibrator af en stopte het in mijn kut. Het effect dat het op Sofie had had het ook bij mij. Kreunend en zoenend lag ik op de bank, terwijl onze bezwete lichamen over elkaar heen gleden. Onder het gezoen door vroeg ik of ze hem in mijn holletje wilde duwen en mij wilde beffen.

Meteen daalde ze naar mijn kut, begon deze te beffen en stopte de vibrator in mijn kont. Dit was voor mij teveel van het goede. Schokkend en gillend kwam ik klaar. Sofie had er zelfs moeite mee om haar mond op mijn kut te houden om het geil op te drinken. Die avond hebben nog een keer gevreeën en daarna zijn we bij elkaar in bed blijven slapen. De Dochter Op een dag liep ik naar mijn moeder toe en ik vroeg haar of een echte lul nou veel verschilde van de vibrator die we gebruikten.

Ze antwoordde dat dat erg veel schilde. Ze vond dat géén vibrator of dildo de lul kon vervangen als de lul op de juiste manier gebruikt wordt. Nu moest ik alleen een manier vinden om een echte lul te vinden. Mijn gedachten gingen vrijwel meteen naar mijn oudere broer van Ik zag hem soms in zijn onderbroek en daarin schat ik die lul al een cm over Ik durfde het alleen niet tegen mijn moeder te vertellen, omdat ik bang was dat ze het zou verbieden.

Dus de man begint hem te pijpen. Sneller zegt de neger, dus de man begint hem sneller te pijpen. Waarom moet ik u steeds sneller pijpen? De zwarte ridder komt eraan! De jongens besluiten te gaan kijken hoeveel vrouwen in die hele flat ongesteld zijn. De vrouw is zo boos dat ze de deur dicht klapt. Bij de 2e deur gebeurde precies hetzelfde.

Dit herhaalt zich totdat ze bij een deur komen en een man open doet. Zegt de man al zijn gezicht afvegend: Is het te zien dan???? Wat is de gelijkenis tussen een homo en een kanariepietje? Ze hebben allebei zaad in hun mond en stront aan hun stokje. Wat is de gelijkenis tussen een bowlingbal en een meisje? Je steekt bij allebei je vingers erin en gooit ze weg maar ze komen weer terug.

Een lijnvliegtuig komt onderweg wat turbulentie tegen. De kapitein roept af over de luidsprekers dat iedereen zijn gordels moet aandoen.

Na vele zware schokken is het ergste van de storm voorbij en roept de kapitein dat de gordels af mogen. Hij denkt dat hij zijn micro heeft afgezet als hij zegt: Het enige wat ik nu nodig heb is iemand die mij eens goed kan komen pijpen en goei kop koffie. Op dat moment roept een passagier: Een pas getrouwd koppeltje, besluit om enkel van de liefde te leven. Elke avond om 16u00 stipt vertrekt de man op zijn werk en rijdt rechtstreeks naar huis. Als hij thuis is kruipt hij met zijn vrouw in bed en leeft van de liefde.

Enkele maanden later bleef de man al eens wat langer werken, maar om 18u00 was hij thuis, en dan leefden ze van de liefde. Een jaar later, kon het wel al eens gebeuren dat de man met zijn collega's bleef plakken in een of andere kroeg.

Na zo'n avond boemelen komt de man thuis en ziet zijn vrouw de trap op lopen en zich van de leuning naar beneden glijden. Zo zeven, acht keer na elkaar. Awel, wat doet gij nu???

Ik warm uw eten op! De bankbediende ligt met zijn vrouw in bed. Hij voelt zijn mannelijkheid bewegen. De beurs is toch nog geopend. Een man komt de drogisterij binnen: Ik weet nu niet wat u bedoelt. Een kwartier later probeert hij op precies dezelfde manier het weer en wéér wordt hij de deur uitgewezen.

Een half uur lang loopt hij te peinzen wat hem nu te doen staat. Hij wil die condooms beslist hebben. Ten slotte gaat hij breed grijnzend de drogisterij binnen, legt 'hem' op de toonbank en vraagt zeer beleefd: Ina en Henk gingen naar Parijs. Ina wou heel graag de eifeltoren op, maar Henk durfde niet. Dus ging Ina alleen. Toen Ina op de eerste verdieping was riep Ina: En toen Ina op de tweede verdieping was riep Ina weer: En Henk antwoordde weer: En toen kwam Ina op de derde verdieping en riep Ina alweer: Waarom heeft een nijlpaard altijd seks onder water?

Probeer maar eens 7 kilo kut nat te maken boven water. Zitten twee homo's aan de bar ruzie te maken, zegt de ene homo tegen de ander, "Ach, lik toch mijn reet" waarop de ander antwoord, "Nee, boos is boos". Een jong verloofd stelletje wandelde in het veld, tot plots de jongen aan zijn vriendin vroeg: Om van dat gezeur af te komen zei ze: Op een goeie dag loopt er een man door Zwolle, met onder alle twee zijn armen een gans. Hij loopt daar zo rond en op een gegeven moment moet hij door een donker steegje.

Hij komt een vrouw tegen, en die begint een potje te schreeuwen. De man met de ganzen vraagt verbaasd: Drie vriendinnen zitten te kletsen. Als je dat niet doet, gaat hij het misschien wel bij een ander zoeken en dan enz enz De volgende dag komt ze aan met een blauw oog.

Jantje loopt met zijn vader door het bos. Op een gegeven ziet Jantje ziet twee koeien neuken. Hij vraagt aan zijn vader wat ze daar aan het doen zijn. Ze lopen veder en zien twee schaapen neuken. Ze komen thuis en Jantje gaat naar bed. Hij wordt wakker van gekreun en loopt naar de kamer van z'n ouders om te zien wat er aan de hand is. Hij opent de deur en vraagt wat ze aan het doen zijn. Els kreeg er genoeg van dat haar man alleen maar in het donker seks met haar wilde hebben.

In de hoop hem van zijn kwaal af te helpen, doet ze tijdens het vrijen opeens het licht aan. Dan ziet ze dat haar man een komkommer in zijn hand heeft. Er is een boer, die een zoon heeft. De jongen is vandaag 19 jaar geworden, maar omdat hij nog nooit van zijn leven een meisje heeft gehad, zegt zijn vader: De jongen doet van schrik een stap achteruit.

De vrouw komt dichterbij en hij doet nog een stap achteruit.. Hij begint heel hard te roepen: Ik zit in de shit! Zegt een man tegen een andere: Een zoon komt bij zijn ouders de slaapkamer in lope en ziet daar zijn moeder boven op zijn vader liggen en vraagt: Jaap is al ruim 25 jaar getrouwd, maar heeft helaas in geen jaren meer sex gehad met zijn echtgenote.

Op een maandag staan ze in een slagerij en Jaaps vrouw, die gek is op worst, merkt op: Wat is het verschil tussen een vrouw en een koelkast? Een koelkast kreunt niet als je er vlees in steekt! Waarom kan een dom blondje niet waterskieën? Omdat ze bij het minst nat tussen haar benen, plat gaat liggen!

Een meisje van 17 gaat naar de dokter. Ze heeft last van duizeligheid en misselijkheid. Wat gebeurde er 3 maanden geleden? Jantje wordt 's nachts wakker en gaat wat water halen om op te drinken.

Als hij terug naar boven loopt, om weer naar bed te gaan, hoort hij gekreun uit de slaapkamer van zijn ouders. Hij besluit om even te kijken en hij ziet zijn vader op zijn moeder zitten en denkt: Vol verbazing zegt zijn vader, die allang blij is dat hij geen vragen meer moet beantwoorden: Een zoon komt bij zijn ouders de slaapkamer oplopen en ziet daar zijn moeder boven op zijn vader liggen en zegt: Er rijdt een voddenman op een bakfiets langs de grachten in Amsterdam schreeuwend: Zou U misschien zo vriendelijk willen zijn?

Klaargekomen zegt het vrouwttje: Hier voddenman dit is voor U", en ze stopt hem een envelop in zijn hand. Beneden op de bakfiets rijdt de voddenman weer schreeuwend verder. Er staan drie vrouwen in de lift van een groot kantoorgebouw, in de hoek ligt een kwakje sperma.

De eerste vrouw haalt haar vinger er doorheen en proeft. De derde vrouw doet ook hetzelfde en zegt: Jantje komt de slaapkamer van zijn ouders binnen en ziet daar zijn moeder bovenop zijn vader zitten, waarop hij vraagt: Er staat een vrouw bij een bushalte, met een kat op haar arm.

Er komt een man voorbij en die vraagt: Boer Pros zijn zoon gaat trouwen. Maar de boer is altijd nogal verlegen geweest en kan de dingen niet goed uitleggen. Nochtans is het nu wél de hoogste tijd dat hij aan zijn zoon voorlichting geeft Hij neemt de zoon mee naar de boomgaard. Daar staat een boom met een gaatje op de goeie hoogte, en Pros zegt: Nu is hij er gerust in De huwelijksdag is daar en 's avonds gaat het koppeltje zoals dat op boerderijen nog wel eens het geval is, naar boven, want ze gingen daar inwonen.

Boer Pros en zijn boerin zijn wel wat zenuwachtig, en spitsen hun oren om de lieve geluiden van het vrijende paar op te vangen. Maar in plaats van kreuntjes, horen ze dat meisje ineens gillen! Pros en zijn vrouw naar boven, ze gooien de deur open! Staat de zoon daar toch wel in het kutje van zijn nieuwbakken vrouw te porren met een stokje!! Zie dat daar wéér een bijennest in zit! Een man komt bij de huisarts binnen met een heel triest gezicht.

Met spelletjes en zo. Dat is leuk hoor! En je zal zien, ze zal dat heel plezant en opwindend vinden. Een paar dagen later zit hij echter weer in de wachtkamer van de huisarts.

De dokter roept hem binnen en ziet direct dat de man nog steeds zo een donker gezicht heeft. Maar onze kinderen hee, dié hebben gelachen! Vraagt een man uit de kroeg aan een man die naast hem zit: Een boer had tien koeien en een stier.

Maar de stier wilde absoluut niet de koeien dekken. Alles had de boer al geprobeerd. Op een dag staat er een man bij de wei een beetje lacherig ernaar te kijken.

De boer wordt een beetje kribbig en vraagt waarom hij aan het lachen is. De man vertelt de boer dat hij eens bij een koe door de doos moet wrijven en daarna alles in het gezicht van de stier moet uitwrijven. De boer probeert het en warempel het lukt. De stier is niet meer te stoppen. Hij gaat langzaam met zijn hand tussen haar benen en daarna wrijft hij door haar mossel.

Vervolgens smeert hij alles in zijn gezicht uit en zegt: Wat is de overeenkomst tussen een vrouw en erwtensoep? Als ze gaan pruttelen hebben ze worst nodig. Een rijke man en een rijke vrouw wonen in een dure villa met werkelijk alles erop en eraan. Na een paar jaar gelukkig gewoond te hebben, komen ze in geldnood. De man komt met een idee. Jantje gaat zitten in de klas en de juf vraagt aan Jantje wat ie dit weekend gedaan heeft.

Zijn moeder is gelijk helemaal over de rooie. Je mag pas weer beneden komen als je zegt dat je dat nooit meer zal doen. Komt een man bij de dokter met een heel groot verband om zijn voet. Er staat een hele rij jongens te wachten bij de dokter om hun pik te laten controleren.

Komt er een oud omaatje aan en vraagt aan zo'n jongen: Als ze aan de beurt is, zegt de dokter: Dokter tot vrouwelijke patiënt: Komt er een vrouw bij de dokter met de klacht dat ze allemaal rode striemen tussen haar benen heeft zitten. De dokter kijkt erna en zegt vervolgens: Een oud bejaard koppel ging als weekend uitstap naar de plaats waar ze elkaar het eerst ontmoet hebben. Terwijl ze in het café zitten zegt de oude man: Toen we het café verlieten, om de hoek achter de stelling gingen en ik je een goede beurt gaf langs achter.

Het bejaarde koppel betaalt de rekening en verlaat het café. Een jonge vent die op de bank naast hen zat, had hun gesprek gehoord en was bij zichzelf aan het denken dat het wel grappig moet zijn om zo'n bejaard koppel nog eens bezig te zien. Dus staat hij op en volgt het bejaarde koppel.

Even later ziet hij de twee achter de stelling. Het oude dametje trekt haar panty's naar beneden en heft haar rok op. De oude man trekt z'n broek tot op z'n enkels en pakt haar vast bij haar billen. De oude dame grijpt vervolgens het ijzeren hekken vast. Wat er volgt is 40 minuten van de meest atletische sex die de jonge vent ooit gezien heeft.

De oude man beukt erop los tegen een snelheid die alleen maar te omschrijven is als "fenomenaal". De benen vliegen in de lucht, de beweging is wazig en ze stoppen geen seconde Uiteindelijk storten ze in elkaar en blijven een uur lang onbeweeglijk op de grond liggen.

De jonge vent staat perplex. Nog nooit in z'n leven heeft hij iets gezien dat hiermee te vergelijken was, noch in de films, noch van z'n vrienden, noch van z'n eigen ervaringen. Na wat hij juist gezien heeft, zegt hij tegen zichzelf, "ik moet z'n geheim kennen. Moest ik er nu zo kunnen invliegen, amai. Nadat de jonge vent al z'n moed bij elkaar geraapt heeft, stapt hij op de oude man af en zegt: Wat is uw geheim, kon je dat 50 jaar geleden ook al? Er waren eens een schaamluis en een okselluis.

Ze waren allebij moe en gingen slapen. De volgende morgen vraagt de schaamluis: De piloot van een vliegtuig is vergeten de intercom uit te zetten. Als ze eenmaal vliegen op de automatische piloot, zegt hij: Een van de passagiers roept: Omdat mannen net doen alsof ze een voorspel hebben gehad.

Een lesbische vrouw gaat naar de gyneacoloog, terwijl deze haar aan het onderzoeken is, roept die plotseling uit: Een man staat bij de receptie van het hotel. Hij wil juist de man bij de receptie een vraag stellen, als hij per ongeluk tegen een vrouw naast hem stoot, en met zijn elleboog tussen haar borsten botst.

Ze zijn beiden even stil. De man draait zich om en zegt: Walter, de beste vriend van Marc, gaat bij Marc en zijn vrouw eten. Na het eten gaat Nicole, de vrouw van Marc, afwassen. Walter gaat haar een handje helpen als dank voor de lekkere maaltijd die ze had voorbereid. Tijdens het afwassen grijpt Nicole in Walter z’n kruis.

Walter schrikt, duwt haar weg en zegt: Walter geeft haar Euro en ze gaan naar de slaapkamer. Na 2 uur flink van jetje gegeven te hebben, kleden ze zich aan en zegt Walter: Ik bel je voor een volgende afspraak ok? In de klas zit een jongetje wat ontzettend goed kan tekenen. De juf vraagt hem of hij een appel op het bord wil tekenen. De jongen wil dat wel en loopt naar het bord om een appel te tekenen. Als hij klaar is, zegt de juf: Een echtpaar staat in Artis voor het hok van een enorme grote gorilla.

En die gorilla die wordt een beetje onrustig. Begint die gorilla zich op zijn borst te kloppen en te springen. Daar wordt die gorilla wel heel onrustig van. Die begint te dansen en aan de tralies te rukken.

Wordt me die gorilla wild zeg. Die kon zich echt niet meer inhouden. Die stond zowat op knappen. En die geeft een brul en steekt plotseling zijn arm door de tralies en die trekt die vrouw naar binnen, rukt de rest van d'r kleren van d'r lijf, legt 'r op de grond en is helemaal klaar om die enorme lul in die grot te rossen.

Een man gaat naar de huisdokter omdat hij een uitsteeksel krijgt op zijn voorhoofd. De huisdokter bekijkt hem aandachtig en zegt: Thuis vertelt de man wat de huisdokter gezegd heeft aan zijn vrouw, die zegt: De arts van wacht onderzoekt hem en zegt: Je ontwikkelt een tweede penis op je voorhoofd, dat komt maar voor bij 1 op de 5. De man vraagt of er iets aan te doen is en de arts zegt: De specialist onderzoekt hem, neemt scans enz. Nadien zegt hij tegen hem: Je moet onmiddelllijk beginnen met zoveel mogelijk te lezen!

Lopen er een jongetje en een meisje door een bos, ze hebben al dagen niet gegeten. Op een gegeven moment zien ze een huisje, ze bellen aan en er doet een hele grote beer open. Ze schrikken er eventjes van en vragen dan netjes: Dus dat meisje gaat met die man naar een schuur, waar zij hem een beurt geeft.

Die man zegt in dat schuurtje: Die man pakt een maiskolf en pompt die naar binnen. Dat meisje kreunt helemaal en na een tijdje komt ze klaar en gooit die man die maiskolf uit het raam naar buiten. Dat meisje doet haar broek weer omhoog en heeft nu wel erg honger. Ze lopen naar binnen en dan zegt dat jongetje: Een schaamluis zegt tegen de andere: Er zit een man in het café en die begint tegen de jongen naast hem te roepen: Zegt een vrouw tegen haar vriendin: Wat is het vershil tussen "erotisch" en "pervers erotisch"?

Erotisch is de vagina van de vrouw strelen met een mooie witte veer. Pervers erotisch is met de ganse kip. Wat is de overheenkomst van een dom blondje en een flesje bier? De hals naar boven is helemaal leeg. Klik hier om een reactie te geven. Drie padvindertjes staan met hun rugzakjes te liften langs de weg.

Stopt er een stoere sportwagen met daarin een bloedmooie jongedame aan het stuur. Twee padvindertjes stappen in op de achterbank en een padvindertje stapt in naast de bestuurster, die vraagt: Jantje komt de klas binnen en gaat op zijn plek zitten en zegt midden in de les: Een koppel komt juist terug uit de tropen en wil een slang en een stinkdier het land binnen smokkelen.

Een vertegenwoordiger is al vier weken onderweg. Hij heeft zin om eens naar het bordeel te gaan. Binnen gekomen, gooit hij een hand met eurobiljetten op de bar en vraagt daar om het lelijkste wijf dat ze hebben. Het geld wordt geteld en de man wordt verteld dat hij voor dat geld het mooiste en geilste meisje kan krijgen die hij wil. De vertegenwoordiger zegt dat niet te willen. Als hem gevraagd wordt waarom, antwoordt hij: Een dom blondje gaat naar Amerika op vakantie.

Daar staat ze bij de bushalte een sigaret te roken. Het regent heel hard en haar sigaret regent uit. De vrouw naast haar staat eveneens een sigaret te roken. Zij echter pakt een condoom uit haar tas rolt die over haar sigaret heen en rookt gewoon door. Het domme blondje denkt: Ze zegt tegen de man achter de toonbank: Er staat een man te huilen op straat. Komt opeens de Sinterklaas er ineens aan. Iedereen is nu gelukkig in deze maand en ik al jaren niet meer. De man hoeft daar geen 2 tellen over na te denken, en doet het gelijk.

Na een kwartier zijn ze klaar en zegt de man: Loopt een vent over de wallen, goed geil. Maar hij heeft alleen maar 10 euro op zak en de goedkoopste hoer op de wallen kost toch zeker minstens 25 euro.

Dan ziet hij op een gegeven moment: En doet z'n broek alvast omlaag. Er zitten twee babys in een buik, zegt de een tegen de andere: Midden in de wittebroodsweken. De juffrouw voor de klas zegt: Wie kan mij een bloem of plant noemen met twee lettergrepen? Mooi, mooi, mooi, mooi mooi Wie weet er nu een bloem of plant met drie lettergrepen? Mooi, mooi, mooi, mooi, mooi Wie weet er nu een bloem of plant met vier lettergrepen?

Wie weet er nu een bloem of plant met vijf lettergrepen? Drie goede redenen om 50 euro op je lul te tatoeeren. Je kan lekker met je geld spelen.

Je ziet je geld groeien. Het geeft niet als je vrouw eraan zit. Jantje komt huilend de kamer binnen vraagt zijn moeder: Zitten twee kerels aan de bar te pilsen. Komt er ineens een bloed lekker wijf binnen. Die kerels helemaal wild, lopen naar haar toe, gaan bij haar zitten en bieden haar een pure wodka aan. Zij pakt het glas. En in een keer, hop tik weg. Die kerels zijn verbijsterd, maar bieden haar er nog 1 aan.

En weer, hop tik weg. En zo gaat dat een aardig tijdje door, en dat mokkel Zo lam dat ze met die twee kerels naar een hotel in de buurt gaat en daar een flink potje gaat liggen douwen. Zitten die twee kerels de volgende dag weer in hetzelfde cafe. Komt in een keer dat mokkel binnen, maar ze herkent de twee mannen niet meer.

Twee marsmannetjes landen op de aarde, een mannetje en vrouwtje. Ze kloppen aan bij een boerderijtje, en zeggen: En die avond ging de boerin met het marsmannetje naar bed. Toen hij zijn broek liet zakken vroeg de boerin: Een jongen en een meisje van het platteland liggen naast elkaar langs de dijk.

Klimt er opeens een stier bovenop een koe. Zegt die jongen tegen dat meisje: Het zijn mijn koeien niet. Wat hoort er niet in het rijtje thuis: Soya bonen, bruine bonen en een vibrator? De bruine bonen, de andere twee zijn vleesvervangende produkten. Een vader komt voorbij een condoomautomaat met zijn zoontje. Zoontje ziet een pakje met drie condooms erin en vraagt: Een man gaat met zijn vrouw naar bed.

Opeens steekt de man zijn vinger in de poes van de zijn vrouw. Er zit een vrouw in bus hokje. Er komt een man aangelopen, maar hij blijft buiten het hokje staan. De vrouw tegen de man: Ga eerst maar eens op je knieën zitten. Drie mannen hadden teveel gedronken en kwamen op het idee om naar de hoeren te gaan. Na lang zoeken komen ze eindelijk bij een hoerenkot aan.

Er was alleen één probleem: Jef kwam met een schitterende oplossing: Ik beet in haar tepel en ze vloog zo het raam uit. Er waren eens 3 zaadcellen. Zegt de eerste zaadcel tegen de tweede: Waarop de derde zaadcel zegt: Er komt een jongetje met zijn moeder naar het naaktstrand. Maar waar is papa? Er was eens een sperma zaadje wat niet kon rennen, hij zei dit tegen de andere zaadjes en toen zei een wijs zaadje: Dat deed het zaadje, toen het eenmaal zo ver was, zette hij af en rende en rende en kwam weer terug.

Denk je dat ik met m'n nieuwe sportschoenen door de poep ga lopen?! Tijdens een les biologie aan de Havard universiteit gaf de prof een uitweiding over het glucose gehalte in het mannelijke zaad. Dankzij deze glucose kunnen de spermacellen lange tijd overleven op zoek naar een vrouwelijke tegenhanger. Een vrouwelijke studente stelde daarop de vraag of het klopte dat er dan veel suiker in sperma zat. De prof bevestigde dit en kreeg meteen als wedervraag: Plots besefte ze wat ze gezegd had en wat ze over zichzelf geïnsinueerd had.

Met een hoofd rood als een tomaat pakte ze haar boeken en wou afdruipen om nooit meer weer te keren. Nog voor ze echter het auditorium uit was, sprak de prof met uitgestreken gelaat: Nog een prettige dag verder Een jonge man van 25 jaar word op een doordeweekse dag wakker en vindt tot zijn eigen verbazing dat deze over de nacht een lul van drie meter had gekregen.

Hij gaat langs bij de dokter en toont zijn dilemma. De film verloopt lekker tot er opeens een seksscene begint met Sharon Stone. Terwijl de sekscene nog volop bezig is, weerklinkt er een luide stem langs de microfoon en die zegt: Wat zegt een begravenisondernemer in de eerste huwelijksnacht tegen zijn bruid?

Een vader, moeder en hun 8 kinderen en een blinde man staan te wachten aan de bushalte. Even later komt de bus, maar die blijkt al behoorlijk vol te zitten. Enkel de moeder en de acht kinderen kunnen er nog bij. De vader en de blinde man besluiten dan maar te voet te gaan. De blinde man tikt tijdens het wandelen voortdurend met z'n stok om te weten waar hij loopt.

Na een kwartiertje lopen begint het getik van de stok op de vader z'n zenuwen te werken. Zegt hij tegen de blinde: Weet je wat vrouwen zeggen wanneer ze vijf keer na elkaar klaarkomen? Weet je waarom sommige vrouwen masturberen? Frank kan niet overal gelijktijdig zijn.

Wat is het verschil tussen schaamhaar en geld? Er is geen verschil. Het groeit alletwee niet op je rug. Waarom gaan geld en vrouwen niet samen? Je koopt toch ook geen spaarvarken met de gleuf aan de onderkant!!

Wat staat er op de Belgische gebruiksaanwijzing van de morning-after-pil? Voor gebruik eerst neuken. Wat zegt een vrouw die veel aan sex denkt het eerst als haar huis in brand staat? Er zit een man aan de bar van een café een biertje te drinken en naast hem komt een vent staan die helemaal in het leer gekleed is, compleet met leren pet en kettingen. De man met het biertje zit hem steeds vanuit zijn ooghoeken op te nemen, waarop de man in het leer vraagt: Ik heb thuis in de tuin een hele houten schuur ingericht, als je wilt mag je wel effe met me mee.

In de schuur aangekomen zegt die man in het leer: Vervolgens haalt hij de stang eruit en gooit die in een hoek, daarna pakt hij een grote zaag van het gereedschapsbord en loopt op het slachtoffer af. Deze roept met grote ogen vol van angst: Ga je hem eraf zagen?

Twee domme blondjes komen elkaar tegen. Zeg de een tegen de ander: Wat is het toppunt van een "kleine" hebben? Met een stijve tegen de muur lopen en je neus breken. Hoe noem je de situatie waarin van de twee lesbie's er maar één zin in seks heeft? Het is 20 december. Stapt een man de trein op en gaat tegenover een vrouw zitten die een heel kort rokje aan heeft. Ze beginnen met elkaar te babbelen. Vraagt de man op een keer: Na een tijdje vraagt de man: De trein stopt bij de halte waar de man moet uitstappen.

En dan zegt de vrouw: Er zaten eens 2 domme blondjes op een terrasje. Een jongetje komt binnen in een hoerenkot met een platte kikker aan een koordje in zijn hand. Hij vraagt naar een hoer met een vuile ziekte. En dan doet hij het dus met die hoer met die vuile ziekte nog steeds met de platte kikker aan het koordje in zijn hand en als ze klaar zijn vraagt die verwonderd: En als papa dan thuiskomt, doet hij het met de babysitter.

En als mama thuiskomt doet hij het met haar. En 's morgens doet mama het met de postbode. En hem moet ik hebben zie! Hij heeft mijn kikker platgereden! Drie mannen gaan naar het klooster, als ze daar zijn zegt de moeder overste: De eerste gaat naar het w. Hij gaat snel terug naar binnen, maar zijn lul blijft steken tussen de deur. De 4 nonnekes lopen net door de gang, Non1: Ze trekt er aan en er valt een zeepke uit zijn hand.

Ze trekt ook en er valt nog een zeepke. Na enige tijd beginnen de hormonen op te spelen. Er wordt een mooie afspraak gemaakt: Alles gaat prima zo, maar grote pech, op een dag sterft de vrouw. Je weet hoe dat gaat, 6 mannen alleen, de eerste week gaat dat moeilijk, de tweede week is het nog veel moeilijker, de derde week is het bijna niet meer te doen en de vierde week Er was een man en die ging naar een hoerenkot.

Hij ging binnen en kwam voor 2 deuren: Het enige wat hij zag was een koe. Dat was pas tof!! Er gaat een man naar de markt en hij koopt tien meter tijgervel. Van drie meter maakt hij een zwembroek. Op een zaterdag gaat hij zwemmen en hij springt van de hoge duikplank. Als hij uit het water klimt, heeft hij geen idee dat hij zijn zwembroek niet meer aan heeft. Dan komen er twee vrouwen langs, die blijven naar hem kijken en zeggen: Dan zegt de man: Ik heb thuis nog zeven meter liggen!

Een man gaat naar de hoeren. Op een gegeven moment ligt hij te pijpen, wanneer de hoer venijnig dreigt: Zegt de éne tegen de andere: In de trein zit een man tegenover een mooie jongedame met een piepklein mini-jurkje aan. Opeens gaat zij verzitten en ziet hij dat ze geen broekje aan heeft.

Zij ziet dat en zegt: Ik laat hem een kusje geven. De man ziet de vagina een kusbeweging maken en is zeer onder de indruk. Verbijsterd zegt de man: Er staan 2 hoeren in de lift. Zegt de een tegen de ander: Een mooie Italiaan rijd in z'n dure wagen door Rome. Hij kijkt zo eens om zich heen en heeft ineens hele erge zin in seks. Hij rijd verder en komt daar een meisje langs de weg tegen die aan het liften is.

Ze heeft een buitenlands uiterlijk. Hij neemt haar mee, en ziet haar wel zitten. Na in het beste engels dat ze beiden spraken, wat gepraat te hebben, belanden ze in de slaapkamer van de Italiaan. Na een kwartier komt de Italiaan kreunend klaar. Hij steekt een sigaret op en zegt: De Italiaan maakt gelijk zijn sigaret uit en duikt weer op het meisje.

Na een half uur komt ie klaar, en dan wel zo dat de buren het konden horen. Weer steekt ie een sigaret op en vraagt: Weer maakt hij zijn sigaret uit en gaat verder met het meisje. Na een uur komt ie klaar, en het was tot ver in Rome te horen. Weer steekt hij een sigaret op en vraagt heel erg zeker van z'n zaak: De tienjarige tweeling Jantje en Truusje zijn een moment alleen thuis. Jantje vraagt of hij even in haar slipje mag kijken en dat mag. Niet mis zegt hij. Dan vraagt zij of zij dan ook even in zijn slipje mag kijken, dat mag.

Verbaasd staat ze te staren naar zijn piemel waarop Jantje trots zegt: Een man komt een hoerenkot binnen en de pooier vraagt: Een man wil een huis kopen. Hij gaat samen met de verkoper een huis bekijken.

De verkoper blijft beneden en de man gaat de slaapkamer bekijken. Als hij in de slaapkamer is, treft hij daar een hoop planten aan. En hij roept naar beneden: De verkoper hoort wat de man roept, gaat onder aan de trap staan en roept terug: Zit een kerel op de tribune in vak-p bij fc twente tijdens de wedstrijd.

Opeens haalt deze zijn paal te voorschijn en begint zichzelf af te trekken en spuit de man die voor hem staat onder het sperma. Hierna haalt hij een pak shag uit zijn zak en begint eeen sigaret te draaien. Het hele vak staat de man verontwaardigt aan te kijken waarop hij zegt: Een meisje van 10 staat onder de douche met haar moeder. Kijkt dat meisje naar de doos van haar moeder en zegt: Er zitten 2 vrouwen gezellig te babbelen. Op een avond zaten Jantje en zijn vader in bad, opeens vroeg Jantje: Die avond daarna moest Jantje vroeg naar bed wat hij helemaal niet leuk vond dus hij besloot om zijn ouders eens wakker te maken.

Hij liep de kamer binnen en zei: Op een dag vraagt een drieling aan hun vader: De volgende morgen vraagt hij aan de eerste: Waarom riep je auw auw? Dokter Jan heeft sex gehad met één van zijn patienten en hij voelde zich al de hele dag schuldig.

Het maakte niet uit hoeveel hij probeerde om het te vergeten, hij vergat het gewoon niet. Zijn schuldgevoelens waren gewoon te groot. Maar, af en toe hoorde hij een stemmetje in zijn hoofd dat probeerde die schuldgevoelens kwijt te raken: Je ben niet de eerste dokter die met zijn patienten sex heeft en je zal ook niet de laatste zijn.

Je ben nog vrijgezel ook! Laat het maar gaan! Komt een man thuis met een grote bos bloemen en geeft die aan zijn vrouw. Een vrachtwagen chauffeur ziet plotseling een lifter en pikt die op. De lifter had een aapje bij zich. Onderweg tikt de chauffeur twee keer op het kopje van het aapje en ja hoor, het aapje begint te pijpen.

Even later komt ie een andere lifter tegen en neemt die mee. Op het ziekenhuis is er juist een vrouw aan het bevallen. Eerst komt het kopje van de baby tevoorschijn, het ziet geel. Weer dezelfde situatie, "Heb je het ooit met een neger gedaan? Er zaten twee homo's naast elkaar. De ene homo zei tegen de andere: Wat is de overeenkomst tussen een vrouw en een vulkaan?

Als ze komen zijn ze nat en heftig en als ze gaan nemen ze je huis en je auto mee. Er lopen 2 maandverbandjes op de noordpool.

De postbode kwam langs een mevrouw, die toevalling onder de douche stond. De postbode klopt aan, en de vrouw loopt naar beneden. Kijkt de postbode door de brievenbus naar binnen, zegt hij: Liesje en Jantje zijn aan het neuken, opeens zegt Liesje: Wat is het probleem met vrouwen?

Ze zitten te lang in je portemonee en te kort aan je lul. Een jong stel gaat 's avonds laat naar een park waar meer verliefde paartjes komen. Rijd een taxi door de stad en word ineens aangehouden door een vrouw.

De vrouw wil naar Sloten. Zijn ze halverwege kijkt die man eens in zijn spiegel en ziet dat die vrouw naakt is. Dus die man kijkt en die vrouw vraagt: Wat is het verschil tussen pagina en vagina? Op een pagina kan je schrijven en in een vagina kan je een komkommer steken.

Twee zaadcellen komen elkaar tegen, zegt de ene zaadcel tegen de andere: Wat is de overeenkomst tussen een meisje en een bowlingbal? Ge neemt ze , ge vingert ze , en ze komen altijd terug.

Jantje staat met zijn moeder in de badkamer en zijn moeder is totaal naakt. Jantje vraagt van dat harige gatje is.

Zegt zijn moeder "dat is het paradijs. S'avonds zegt Jantje dat mama alles heeft uitgelegd. Er komt een vrouw bij de dokter en zegt dokter: Een vertegenwoordiger in voorbehoedsmiddelen belt aan bij een boerderij en de boerin doet open.

De man begint een verhaal over z'n handel, maar al snel valt de boerin hem in de rede en zegt "dat hebben wij niet nodig, wij gebruiken een emmer". Ja legt de boerin uit, m'n man is nogal klein en als we sex hebben staat hij altijd op een emmer en als z'n oogjes nou beginnen te glimmen schop ik de emmer onder hem vandaan.

Twee vlooien komen elkaar tegen op een warme zomerdag, maar de ene heeft het behoorlijk koud. Vraagt de ander, "hoe kan dat nou met dit mooie weer? Nou zegt hij; ik kom juist uit een snor van een motorrijder.

Moet je niet meer doen zegt de ander, je moet lekker plekkie zoeken bij het poesie van een vrouw. Een week later komen ze elkaar weer tegen en die ene verrekt weer van de kou. Zegt de ander "man ik heb je verleden week toch gezegd wat je moet doen".

Ja zegt de ander dat heb ik gedaan en het was zo lekker warm dat ik in slaap gevallen ben en toen ik wakker werd zat ik weer in die snor van de motorrijder. Er was eens een man die ging met z'n vrouw vrijen maar hij wist niet hoe het precies moest.

Toen ging hij naar de dokter en zei dat hij ging vrijen met z'n vrouw maar dat hij niet wist hoe hij het moest doen. De dokter zei doe eerst dubbeltje dubbeltje dubbeltje met z'n kont ronddraaien en blijf dat doen en kom over een week terug.

Dus hij ging oefenen oefenen en oefenen en toen ging hij weer terug hij zei dat hij het kon. Toen zei de dokter nu kwartje kwartje kwartje en blijf dat doen en kom over een week weer terug. Toen zei de dokter nu gulden gulden gulden en blijf dat doen en kom over een week weer terug. Toen zei de dokter nu rijksdaalder rijksdaalder rijksdaalder en blijf dat doen en kom over een week weer terug.

Dus hij ging oefenen oefenen oefenen en toen ging hij weer terug hij zei dat hij het kon. Toen zei de dokter dat hij klaar was en dat hij het nu kon doen met zijn vrouw en wenste hem succes. Toen ging hij met z'n vrouw vrijen en toen zei ze dat hij sneller moest gaan en toen deed hij:

Ik liet me op het bed vallen en mijn broer trok meteen mijn broek uit. Onderweg tikt de chauffeur twee keer op het kopje van het aapje en ja hoor, het aapje begint te pijpen. Na het inzepen en het afwassen van het schuim stopte ze met douchen en deed het water uit. Een knappe tante, brunette met grote borsten, gaat midden in de nacht richting de logeerkamer. De volgende morgen vraagt hij aan de eerste: Wie kan mij een bloem of plant noemen met twee lettergrepen? Dus ze gingen naar een kamertje. Even kijken hoe het met mijn zóón is. Een zakenman komt op de laatste dag van zijn zakenreis in frankrijk erachter dat hij nog niks voor zijn vrouw heeft gekocht. Ze kwam achter mij staan en boog zich over mij, waarbij ze haar borsten tegen mijn bovenrug drukte. Er is geen plek meer.

Incest effe beffen

Kim holland pjes gangbang brabant